Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Körkép: A Humanic legújabb cipői

2011.03.21. 20:42 Ibiza Hippie

Érkezett néhány kérés, mely szerint mutassak be olyan cipőket is, melyek ára lehetőleg nem haladja meg a 20 ezer forintot, és a mi kis hazánkban is könnyedén elérhető mindenki számára.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy ezt a posztot a sokak által kedvelt Humanic cipőbolt-lánc legújabb darabjainak szentelem. A honlapon nagyon sok darab van fent (ám sajnos nem mindegyik érhető el mindegyik boltban), de hely szűke miatt csak néhány darabot mutatok be. Szerintem érdemes meglátogatni a weboldalt: www.shoemanic.com

Deauville kollekció

Ez a kollekció roppant egyszerű, kissé maszkulin és a dandy-stílus felé húzó darabokból áll. Szerintem nagyon jól mutatnak ezek a cipők egy egyenes szárú nadrággal és egy sima inggel. Nekem mindig nagyon tetszettek az ilyen típusú cipők, ám sajnos sosem sikerült szert tennem egyre sem. Talán most lesz itt az ideje.

1. Dave Mayer félcipő
Bézs színű, fűzős, lapostalpú velúr félcipő. Kapható még fekete színben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Pat Calvin félcipő
Fűzős, lapos félcipő, a krémszínű alapot kék betétekkel kombinálták (másik változatában pedig bézs színű a sarok és az orr).
Ugyanez a fazon kapható egyszínű velúr változatban is, melyekből bézs, szürke és fekete szín kapható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Bronx bokacsizma
Bőr és textil kombinációja ez a boka fölé érő fűzős cipő. A textil részeknek köszönhetően melegben is hordható, hiszen valamennyire átengedi a levegőt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Bronx félcipő
Nagyon érdekes ez a fűzős, lapostalpú cipő a fonott hatású bőrnek köszönhetően. Másik érdekessége az orrmegoldása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Bronx félcipő
Hasonló az előbbi Pat Calvin darabhoz, de ennek kicsit hegyesebb az orra, illetve a a bézs színű betétek mérete nagyobb. Különlegessége, hogy a varrások mentén apró lyukak vannak. Kék színű betétekkel kapható még.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. SMH félcipő
Szintén lapostalpú félcipőről van szó. E darab különlegessége, hogy hiányzik belőle a cipőfűző - annak ellenére, hogy a hely megvan számára. Bézs színben kapható még.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudom, hogy ez elvileg egy cipőblog, de íme a három kedvenc táskám a kollekcióból:

1. Pat Calvin
Ez a lovaglótáska (ugyanúgy, mint a többi ilyen stílusú darab) nem csak jól néz ki, de nagyon praktikus is. Fehér színben kapható még.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Pat Calvin
Ebbe rengeteg dolog fér, tipikus "pakolós" táska. Kissé tengerészes stílusú, bennem a nyári, tengerparti nyaralások hangulatát idézi fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. SMH
A csíkos dolgok amúgy is a kedvenceim közé tartoznak, de ez a fazon és minta együtt nagyon el lett találva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Couture Amour kollekció

Egyszerű, tiszta vonalak és nőiesség jellemzi e kollekció darabjait. A cipők nagy részének félmagas sarka van, melyben könnyű menni, ugyanakkor elegánsak és nőiesek is.

1. Funky Shoes félcipő
Ez a fekete félcipő egy teljesen egyszerű darab, különlegességét a sarkán lévő apró masni és fodros dísz jelenti. Sarka kb. 2 centis, mely biztosítja a kényelmes viseletet, és egyszerre csinos és nőies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Funky Shoes magassarkú
Ez a fehér félcipő enyhe platformtalppal és viszonylag magas sarkakkal rendelkezik, ám még ebben nem tűnik lehetetlen feladatnak az egyszerű séta. Az orrán lévő díszítés finommá és elegánssá teszi a cipőt. Szürke színben kapható még. (Ez viszont szerintem közel sincs olyan szép, mint a fehér.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Buffalo magassarkú
Ez a fekete-fehér cipő nagyon szép darab, rögtön beleszerettem. A fehér sarok, orr és pánt nagyon feldobja a fekete alapot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Buffalo magassarkú
Ha a kép nem csal, akkor ez egy lakk, bézs színű, nyitott orrú, magassarkú cipő, enyhe platformtalppal. Az orrán lévő dísz feldobja az egyszerű cipőt, s elegánssá teszi azt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Bronx félcipő
Nagyon csinos lehet felvéve ez a darab is, ugyanakkor kényelmes is a törpesarkak miatt. A szélekre fűzött barna szalag teszi különlegessé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Alisha szandál
Ez a fekete-fehér szandál tökéletes hétköznapra, s elegánsabb alkalmakra is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A táskák közül kettő:

1. Cate Gray
Ez a darab tökéletesen illik az ilyen stílú cipőkhöz. Komoly, elegáns és nőies, tökéletes egy igazi üzletasszony számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. SMH
Ez a pici táska inkább különleges alkalmakra való.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Country Romance kollekció

Szintén nőies, romantikus darabok, főleg a pasztell színek dominálnak.

1. Unisa félcipő
Ennek a velúr félcipőnek a különlegességét az orrán lévő virágdísz jelenti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Unisa szandál
Fa telitalpú szandál az orrán fodros díszítéssel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. SMH szandál
Magassarkú, lyukacsos szatén szandál, enyhe platformtalppal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. SMH szandál
Lapos talpú, pántos szandál, melynek érdekessége a nagy virágdíszítés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Buffalo szandál
Elegáns, pántos, óarany színű magassarkú szandál, az orrán szintén virágdíszítéssel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Gamloong papucs
Lapostalpú, fekete papucs virággal. Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen jól megformázták a talpát, egész biztosan kényelmes lehet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A táskák:

1. Cate Gray
Újabb pakolós táska, ezúttal egyszerű bézs színben. Praktikus, mivel a kétféle fül miatt kézben is fogható, illetve vállra is akasztható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Funky Bags
Apró, fodros táska különleges alkalmakra. Nem csak kézben fogható, vállra is akasztható a felcsatolható fül segítségével. Rózsaszínben és szürkében kapható még.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Funky Bags
Pici, fehér táska virágdísszel és ívelt, fodros széllel. E darabnak is van füle (annak ellenére, hogy ezen a képen nem látható). Krémszínben kapható még.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nektek melyik tetszik legjobban?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr142759670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása