Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Körkép: Zara - Magassarkú szandálok

2011.05.28. 15:37 Ibiza Hippie

A Zarával, sokak kedvelt márkájával szeretném folytatni a viszonylag elérhető árú cipők körképét. (Azért csak viszonylag, mert azért itt is vannak kissé elrugaszkodott árak, de még mindig olcsóbban lehet itt vásárolni, mint mondjuk egy Sergio Rossi üzletben.)

Mivel azonban olyan rengeteg cipő van fent a honlapon, úgy gondoltam, hogy a különböző kategóriákat külön fogom bemutatni. Elsőként a magassarkú szandálok következnek. 

1. Fűzős szandál
Ez a fekete bőr szandál nagyon szép lenne, mivel érdekes ez a fűzős megoldás - az nem tetszik benne, hogy túlzottan vastagok a pántjai.
Sarok: 11 cm
Ár: 17.995 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Háromszínű szandál
Nekem nem tetszik igazán, mivel valahogy számomra nem passzol össze a piros és a rózsaszín, de elképzelhető, hogy felvéve jól mutat.
Sarok: 12 cm
Ár: 19.995 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Gumipántos szandál
Ennek a szandálnak két színváltozata kapható, nekem főként az első jön be nagyon - ez bőr, a másik pedig velúr.
Sarok: 11,5 cm
Ár: 19.995 Ft 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Pöttyös szandál
Ez a farmerhatású, pöttyös bokapántos szandál nagyon jó választás lenne, hiszen gyakorlatilag mindenhez nagyon jól passzol. Nagyon aranyos darab.
Sarok: 11,5 cm
Ár: 19.995 Ft 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

5. Lakk szandál
Ez a masnival díszített szandál ultranőies darab: mind a fazon, mind a szín, mind a lakkbőr, mind pedig a kristályokkal díszített masni gondoskodik róla, hogy tökéletesen mutasson az ember lábán.
Sarok: nincs adat
Ár: 19.995 Ft 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Alkalmi szandál
Ez a t-pántos szandál, melynek orrát szintén kristályokkal díszítették, inkább alkalmi viseletre való, hiszen a kristályok, a fekete velúr és a fazon is rendkívül is elegáns. Bármilyen "kis feketét" feldob.
Sarok: nincs adat
Ár: 19.995 Ft 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Pántos szandál
Fekete és barna színben is kapható ez a pántos, bokáig érő, magassarkú szandál. 
Sarok: 10,5 cm
Ár: 19.995 Ft 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Bőr slingback
Nagy kedvencem ez a fazon, nagyon jól néz ki felvéve - egy ehhez hasonló cipőm nekem is van, nagyon szeretem. Egyetlen hátránya, hogy nyáron kissé meleg tud lenni.
Sarok: 12 cm
Ár: 19.995 Ft 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Barna pántos szandál
Ez a bőr szandál nem éppen az a rohangálós fajta, hiszen ilyen magas sarkakban azért nem olyan egyszerű menni. Ennek ellenére kifejezetten hétköznapi viseletre tervezték. Sportosabb felsőrészének köszönhetően tökéletes párosítás akár egy farmer-atléta kombóval is.
Sarok: 12 cm
Ár: 19.995 Ft 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Barna bőr szandál
Ez a darab tetszik legkevésbé ebből a listából - kissé bumfordi, otromba, ám ennek ellenére a többinél jóval drágább. 
Sarok: 11,5 cm
Ár: 19.995 Ft 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melyik tetszik a leginkább? Valamelyik esetleg már a szekrényetekben pihen?

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr312928973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jucccka · http://onlinefilm.blog.hu/ 2011.05.28. 22:51:22

a képek hol vannak? vagy csak én nem látom?

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.05.29. 01:36:51

Néhány bejegyzés képei technikai okok miatt eltűntek, a helyreállításon dolgozom folyamatosan. Ezek a képek már újra láthatók, úgyhogy jó nézegetést kívánok hozzá! :)
süti beállítások módosítása