Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Álomgardrób - Eva Longoria

2011.02.18. 21:51 Ibiza Hippie

Szeretnék egy sorozatot elindítani a fent olvasható Álomgardrób címmel. A sorozatban szebbnél-szebb gardróbok lesznek láthatóak - hol sztároké, hol pedig csak egy-egy szép darab.

Kislány korom óta álmodozom egy hatalmas, gyönyörűen berendezett, ruhákkal és cipőkkel teletömött gardróbról. Lenne benne egy hatalmas tükör, stílusos kanapé, esetleg néhány méregdrága műtárgy. A méreteit úgy tervezem, hogy akár versenyt is lehessen benne futni, ha éppen úgy tetszik. :) Bizonyára ezzel nem csak én vagyok így.

Addig is, míg a tervem valóra nem válik, meg kell elégednem azzal, hogy mások gardróbjaival fájdítom a szívem, s merítek belőlük ötletet.

Ha valaki esetleg úgy érzi, hogy szívesen megmutatná a saját gardróbját, azt örömmel fogadom a shoesaremyloves@gmail.com e-mail címen.

Most pedig következzen Eva Longoria gardróbja!

Méret: 133 m2 (egy kicsit megszakadt most a szívem)

Különlegességei:

   1. Eva-nak megvan a teljes Christian Louboutin Espadrille kollekció, melyet saját maga
       "gyönyörű fájdalom"-nak ("beautiful pain") titulált. (Klikk ide néhány darabért.)

   2. Több, mint 50 farmerja van

   3. Van UGG csizmája, méghozzá nem is egy. (Ez azért számít különlegességnek, mert
       Hollywoodban a sztárok nincsenek túl nagy véleménnyel erről a nem éppen sikkes
       darabról.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kinek hogy tetszik? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr242671488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.02.19. 20:42:04

Szép gardrób, szép ruhatár, szép nőcske... :))
süti beállítások módosítása