Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Acne Admire Wedge Boots

2010.10.29. 20:59 Ibiza Hippie

A következő cipők biztosan meg fogják osztani hatalmas olvasótáborom tagjait (haha), de elvégre ez egy cipőblog, éppen ezért úgy gondolom, hogy nem csak olyan lábravalóknak kell itt szerepelniük, amik az emberek túlnyomó részének tetszenek, hanem merészebb, extravagánsabb daraboknak is, melyek nem feltétlenül nyerik el mindenki tetszését.

Az Acne Admire bokacsizmái éppen ebbe a kategóriába tartoznak. Ha engem kérdeztek, a fekete és a barna még a kellemes/érdekes/dögös/vagány kategóriába tartozik, azonban a liláskékes ufócipő már nem igazán. De ez persze csak az én véleményem.

Van ezen a cipőn minden, ami szem-szájnak ingere: zipzár, pánt, tépőzár, magas sarok és talp. A zipzárak egyébként aszimmetrikusan helyezkednek el a két cipőn: a jobb oldalinak a külső oldalán, míg a bal oldalinak a belső oldalán fut végig.
A sarokrész magassága 12,5 cm, a talpé pedig 4,5 cm.

Lehet, hogy nem a legszebb darabok közé tartozik ez a csizma, de annyi biztos, hogy nagyon szép munka (igaz, hogy €450-ért, azaz nagyjából 125.000Ft-ért lehet is).

Az én egyetlen kérdésem az lenne, hogy hogy lehet ezekben menni? Az még egy dolog, hogy elég magas a sarka, de a talpa is az, és olyan merev az egész talprésze, hogy csak na..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr452408720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása