Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Villámposzt: Egy bájos Crocs cipő

2011.05.27. 13:09 Ibiza Hippie

Talán kissé ellentmondásosnak tűnik a cím: bájos Crocs cipő? Igen. Most jött ki ez a Crocs balerinacipő, amely az Adrina fantázianevet kapta.

Igazi tengerparti darab, de akár városi viseletnek is tökéletes: divatos, kényelmes - igazi rohangálós cipő.

Többféle színben kapható: fekete, barna, tengerkék fűzöld talprésszel, lila pink talprésszel, illetve narancssárga fehér talppal. Nekem a fekete és barna nem igazán jön be, a többi viszont annál inkább.

Ár: $39.99, azaz kb. 7600 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képekért katt a tovább gombra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi a véleményetek róla? Tetszik? Elfogadnátok egy ilyet?

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr42919135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.05.27. 13:58:25

Huh, a cím valóban kissé furcsa... de maga a cipő meglepően hordható. Azóta azon gondolkodom, melyik már ismert modellre emlékeztet... Talán egyszerűen megcsinálták a Melissa körökből álló cipőjének inverzét.

Ibiza Hippie · http://shoesaremyloves.blog.hu/ 2011.05.27. 16:48:20

@topankablog.hu: Igen, nekem is nagyon ismerős a fazon, valahol tuti láttam már hasonlót, de nem tudok rájönni, hogy hol. Mindenesetre a cipő nagyon kis aranyos meglepő módon.
süti beállítások módosítása