Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Társszerkesztőt keresek

2011.06.11. 22:44 Ibiza Hippie

Láthatjátok, hogy nem igazán kerülnek az oldalra új bejegyzések. Ennek oka megszaporodott teendőim sora. Éppen a mesterképzésre készülök, vizsgákat kell tennem, erre tanulni, arra készülni, szabadidőm is csak evés-ivás-alvásra van.

Ha felvesznek mesterre, sajnos akkor sem fog növekedni a szabadidőm.

Éppen ezért társszerkesztőt keresek, akit érdekel ez a téma, és lenne kedve heti min. 3-4 bejegyzést írni. Természetesen én is igyekszem minél több cikket írni, de egészen biztosan lesznek olyan időszakok a jövőben, amikor hetekig nem lesz 1-2 szabad órám, hogy írjak a blogra.

Akit érdekel, az legyen szíves írjon egy e-mailt nekem a shoesaremyloves@gmail.com-ra. 

Előre is köszönöm, és sajnálom a kimaradásokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr812976325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása