Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Giuseppe Zanotti piros cipői

2010.11.14. 14:48 Ibiza Hippie

Ismét rohamosan közeledik felénk a karácsony. Egyre több helyen látok karácsonyi dekorációkat és karácsonyi akciókat. Természetesen én sem szeretnék ebből a dömpingből kimaradni..

Ha a karácsonyról van szó, akkor a legtöbben a piros színre asszociálnak. Éppen ezért Giuseppe Zanotti négy piros cipőjét szeretném megmutatni a legfrissebb kollekcióból - csak hogy tudjuk, hogy mibe öltözzünk majd az ünnepi vacsorához. :)

(Furcsának tartom egyébként, hogy nem igazán vannak elnevezve a tervező cipői. Mindegyik kapott egy mutatós kis szériaszámot - pl. I00213 008 -, de a szokásos fantázianeveket nem találtam.)

1. Peeptoe szarvasbőr szandál: a honlap szerint ez a darab egyfajta tisztelgés Marilyn Monroe előtt - mindkettő elegáns, buja, de egyben finom is.
Sarokmagasság: 14 cm
Talp: 4 cm
Ár: €485 (kb. 135.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Szarvasbőr bokacsizma: a felső vonalvezetés nagyon szépen kiemeli a láb ívét, vonalát. Bármilyen egyszerű, feketefarmerfeketegarbó-összeállítást fel tud dobni.
Sarokmagasság: 11 cm
Talp: 0,5 cm
Ár: €545 (kb. 150.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Szarvasbőr fűzős csizma: ezt a féllábszárig érő csizmát a katonai bakancsok ihlették. Ennek ellenére minden ízében nőies, elegáns viselet. A honlap ezt a kristályokkal diszített csizmát a modern kor Marie Antoinette-jeinek ajánlja. Tökéletes viselet akár shorttal, szoknyával, akár egy egyszerű, szűkszárú farmerrel.
Sarokmagasság: 11,5 cm
Talp: 1,5 cm
Ár: €750 (kb. 207.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Telitalpú báránybőr bokacsizma: a csizma szára a klasszikus western-csizmák vonalát idézi. A talp és a sarkak karcsúan íveltek, egyáltalán nem keltenek "trampli" benyomást.
Sarokmagasság: 15,5 cm
Talp: 5 cm
Ár: €805 (kb. 223.000 Ft)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr372448046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása