Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Napi Oxford Bootie

2010.11.09. 16:52 Ibiza Hippie

Egyszerűen nem tudok betelni ezekkel az Oxford Bootie-kal. Annyira szép, elegáns, praktikus, dögös, vagány ez a fazon. Én legalábbis imádom az enyémet.

Ma a Zigi Soho Julie-ra keresztelt, egy kissé merészebb cipőjét szeretném megmutatni, ami nem kifejezetten a tradicionális Oxford-fazont követi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A platformtalp 3,2 cm-es, míg a sarok 13,3 cm (minden bizonnyal nem a legegyszerűbb ebben járni).

Nekem a színe tetszik nagyon - semmi extra, de szép, jól mutat. (Én is épp most szeretnék beszerezni néhány barna cipőt és ruhát, mert eddig nem nagyon hordtam ezt a színt - fogalmam sincs, hogy miért.)

Az ára egyébként nagyon baráti, legalábbis az eddigi cipőkhöz képest: csupán $89.95, tehát kb. 18.000 Ft. Ez hazai viszonylatban sem olyan vészes, sok helyen ilyen árban műbőr cipőket lehet kapni (ez pedig ugyebár bőr).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr642436399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kísérletinyúl 2010.12.21. 09:02:53

istenem,ez mennyire szép
nem tudok vele betelni
süti beállítások módosítása