Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Dora Abodi és Dora Mojzes tavaszi cipői

2011.03.15. 13:54 Ibiza Hippie

Sajnos nagyon kevés időm van a bloggal foglalkozni, de mivel több levelet is kaptam, melyben arról érdeklődtetek, hogy mikor lesz újabb poszt, ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy igyekezni fogok legalább egy-egy villámbejegyzést írni.

A mai napon a nemzeti ünnep tiszteletére két magyar tervező, Abodi Dóra és Mojzes Dóra tavaszi cipőkollekcióját szeretném bemutatni.

Dora Abodi

Abodi Dóra 2011 tavaszi kollekciójában a pasztell színek dominálnak, melyeket merész formákkal kombinált a tervező. Nagyon tetszik, hogy nem csak magassarkú, hanem lapos cipők is vannak a kollekcióban. Kedvencem az első piros cipő és a második gladiátorszandál.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dora Mojzes

Mojzes Dóra legújabb kollekciója a Roman Legionary nevet kapta.
A római légiósok viselete által inspirált darabokat a tervező kissé pszichedelikus elemekkel ötvözte: a formák, és a fekete szín az előbbit, míg az anyagok mintája az utóbbit képviseli.
Fontos megemlíteni, hogy ez a tervező első cipőkollekciója, melynek darabjai dögösek, vagányak, ugyanakkor hamisíthatatlan nyári hangulatot idéznek.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás:
www.doraabodi.com
www.doramojzes.com

Nektek melyik a kedvenc?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr862741516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása