Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Villámposzt: Brian Atwood - Martina

2011.04.03. 11:53 Ibiza Hippie

A neves tervező, Brian Atwood 2011 tavaszi-nyári kollekciójának egy darabja ez a szatén, nyitott orrú szandál, melynek sarkait Swarovski kristályok borítják. 

A platformtalp magassága: 2,5 cm
A sarok magassága: 14 cm
Ár: €1,345 (~358.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még több kép a tovább gombra kattintva!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Én alapvetően nem szeretem a rózsaszínt, de ez a cipő gyönyörűséges - bár nyilvánvalóan nem a felsőrész fogott meg, hanem a sarkai. Nektek mi a véleményetek róla?

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr12789622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása