Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

Jimmy Choo Vivienne szandál és Lottie táska

2011.04.15. 11:48 Ibiza Hippie

A szakdolgozatom írása közben beiktatok egy gyors szünetet, hogy megmutathassam nektek ezt az új Jimmy Choo szandált és a hozzá való táskát a legfrissebb kollekcióból. Mind a szandál, mind a táska a Catwalk Collection darabjai.

Vivienne - magassarkú szandál
A tribal stílus inspirálta szandál eklektikus keveréke a velúrnak, kígyóbőrnek (pontosabban "elaphe", azaz siklóbőrnek), fonott raffiának és fém szegecseknek - áll a tervező oldalán. Tény, hogy egy nagyon különleges, összetett darabról van szó. Kétféle színváltozat kapható belőle.

Sarokmagasság: 14,5 cm
Talpmagsság: 4 cm
Ár: €1095 (~292.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képekért a másik színváltozatról és a táskákról katt a tovább gombra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lottie - Táska
A szandálokhoz passzoló táskák a Lottie nevet viselik, hasonlóan az azték stílus jegyeit viselik magukon. A színek és a felhasznált anyagok is megegyeznek a szandálnál használtakkal.

Méretek:
   - magasság: 17 cm
   - hosszúság: 28 cm
   - szélesség: 6,5 cm

Ár:
€1095 (~292.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Érdekes módon nekem a szandálból a barna, míg a táskából a fekete-piros-fukszia tetszik jobban. Nektek tetszenek egyáltalán? Ha igen, melyik?

Az poszt elején írtam, hogy éppen szakdolgozatot írok, ezért sajnos a következő 2-3 hétben kevesebb körképpel fogok tudni szolgálni, mint eddig. Most esett csak le, hogy mennyire kevés idő van a leadásig, és én mennyire nem állok sehogy, így most muszáj erre fókuszálnom. Éppen ezért főképpen villámposztokat, és heti 1-2 körképet tudok csak ígérni.

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr862821104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása