Shoes Are My Loves

Gyanútlanul bóklászol. Nézelődsz. Beszélgetsz. Aztán meglátod A cipőt. A légzésed felgyorsul, elakad a szavad. Gyönyörű. Ha nem lehet a tiéd, nincs értelme az életednek. Ismerős? Persze sokszor sajnos tényleg nem lehet a tiéd. Éppen ezért hoztam létre ezt a blogot. Ha már nem is a szekrényünkben, de legalább itt nézegethessünk szebbnél szebb, drágábbnál drágább cipőket. Remélem sok nő szívét megdobogtatja majd :)

5+1 lapos talpú szandál

2011.02.20. 12:42 Ibiza Hippie

Sajnos a szép napsütéses, meleg idő még messze van, mikor picike szandálokban tudunk szaladgálni, de azért szeretnék néhány lapos talpú darabot bemutatni.

1. Belle by Sigerson Morrison Braided Scoubidou Thong Sandals

Nekem ezek a metálos fényű szandálok mindig is nagyon tetszettek, csak sajnos sosem barnult le eléggé a lábam ahhoz, hogy jól mutasson rajtam egy ehhez hasonló szandál. A másik nagy kedvencem a lábfejen középen, függőlegesen végigfutó pántok, amelyek nagyon szépen megnyújtják az ember lányának lábfejét.

Elérhető színek: enyhe arany; fekete + fehér a fonott részben
Ár: $175 (~35.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Acne Strain Sandals

Nagy kedvencem ez a darab is. Egyrészt, a vastag bokapántos szandálok nagyon jól mutatnak, másrészt meg van egy hasonló megoldású szandálom (ugyanilyen gumipántos), és nagyon szeretem.

Elérhető színek: piros; szürke; fekete
Ár: $190 (~38.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Stella McCartney Cloe Braid Calatrava Briad Sandals

Az ilyen típusú fonott szandálok nekem mindig a tengerparti nyaralásokat juttatják valamiért eszembe. Nem teljesen lapos, egy fél centis sarka van.

Elérhető színek: pink; kék; krémszínű; barna
Ár: $375 (~75.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Miu Miu Cutout Sandals

A talpa nem teljesen lapos, nagyon enyhe (kb. 1 centis) sarka van, ami azért jót tesz a lábnak. Ami nagyon tetszik ebben a szandálban, hogy a talpa nagyon jól ki van képezve, ami nekem nagy gyengém. Szerintem annyival kényelmesebb egy ilyenben rohangálni egész nap, mint egy teljesen sík talpúban.

Ár: $420 (~84.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Gucci Maui Sandals

Ez a bőr, kötél és bambusz kombinációjából álló szandál szintén a tengerparti nyaralások tökéletes kelléke - mint az a nevéből is látszik. (Persze azért szívesen felvenném a tengerparton kívül máshova is.)

Elérhető színek: barna; khaki
Ár: $465 (~93.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Jimmy Choo Dial Sandals

A felső része kissé kígyóbőr hatású. Szintén van egy minimális vastagsága a sarokrésznek. Bevallom őszintén, nekem ez tetszik a legkevésbé - legalábbis így képen, lehet, hogy lábon nagyon jól mutat.

Ár: €550 (~149.000 Ft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nektek melyik tetszik a legjobban? Nekem a Sigerson Morrison (bár a márka cipőinek nagy része nagyon tetszik, úgyhogy lehet, kicsit elfogult vagyok) és az Acne.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://shoesaremyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr482674488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása